Stresset – Hjernen er din fjende nr. 1.

Hvis du er stresset, eller har været det tidligere, så ved du sikkert hvordan det føles når hjernen styrer dig, og ikke omvendt. Det er rigtig ubehageligt, og forstyrrer og styrer hele dit liv.

Og det blir bare værre og værre…

Jeg plejer at sige til mine klienter, at de skal nu til at se deres hjerne som en psykisk syg person der står ved siden af dem, og fortæller dem hvad de skal gøre.

Ville du nogensinde overlade dit liv til en psykisk syg person? Nej vel.

Derfor er det på tide at begynde at tage styringen selv. Men hvordan kan jeg så vide om hvilken vej jeg skal gå? Du skal til at lytte efter hvad din mavefornemmelse siger. Den har svarene på det hele. Den ved lige præcis hvad du mangler og trænger til lige nu, og dermed hvad du skal gøre.

Spørgsmålet er bare, om du har lyst til at lytte efter hvad maven siger… For det kan jo give nogle store ændringer i dit liv, eller du skal til at sige fra, eller du skal stoppe med at lave så meget. Og det kan jo være supersvært!

Men tro mig – hvis du bliver ved med at lytte til hvad hjernen siger til dig, så fortsætter du bare med nedturen og blive dårligere og dårligere….

Der er kun en vej, og det er ned i maven, og så lytte til hvad du skal gøre nu. Og den vej vil give dig et godt og sundt liv – på sigt. Det ændre sig ikke lige på en eftermiddag. Desværre.

Mange af mine klienter har så mange tanker om fortid og fremtid, at det gør dem syge. Og jeg giver dem altid dette råd. Glem det og koncentrer dig om idag – NU, og så lad resten ligge til du har kræfter til at tage dig af det!

Et skridt ad gangen og det vigtigste først!

PS: Meditation er et rigtig godt skridt fremad, til at give hjernen en pause, og genlære at styre den igen. Og der findes mange forskellige gratis guidede meditationer her på nettet. Prøv dig frem – det er fantastisk!

PPS: Jeg har i junimåned en fantastisk sommerrabat på “stresspakken”. Du får minimum 8 sessioner samt materiale og “Jeg slipper dig ikke før du er rask-garantien” for kun 3.500kr incl. moms (Normalpris er 7.000kr). Vil du vide mere? Ring på 41146414.

Tak fordi du læste med – jeg håber du får en helt fantastisk dag

De bedste hilsner Lotte Klink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *