Skrub hjem til dig selv, der har ikke været nogen længe.

For at vi kan leve det liv vi gerne vil leve, så er det nødvendigt at vi lytter til vores mavefornemmelse. Men for mange af os kan det være svært, da vi ikke har øvet os i det længe. 

Vi kunne det jo pr. automatik da vi var små børn 😆
Men i løbet af vores barndom og ungdom har nogen eller noget lært os noget andet.

En tidligere kunde var f.eks. blevet mobbet meget i skolen. Og selvom hun jo via sin mavefornemmelse godt kunne mærke at hun var god nok, så var hun nødt til at ændre sig for at hendes venner gad at være sammen med hende. For at hun passede ind. Og det gjorde helt at hun glemte at mærke efter og lytte efter sin mavefornemmelse. Det havde jo kæmpe konsekvenser dengang, for hvis hun ikke gjorde hvad de sagde eller hvordan de ville have hende, ja så var hun ikke en del af gruppen. Og det er jo noget af det værste for os. At vi ikke er en del af gruppen, og derfor ændrede hun “form”.

Nu er der jo gået mange år siden hun gik i skole, men der har været mange nedture på vejen op gennem hende ungdom og voksenliv. Og i sommeren 2012 kunne hun ikke mere. 
Og hun kunne slet ikke forstå hvorfor hun overhovedet blev så “syg” og ude af balance.

Vi gik sammen direkte på træningsbanen i at komme tilbage til at lytte til mavefornemmelsen. Og det var benhård træning. For det var så “nemt” for hende at gå tilbage i sit gamle mønster. Men så er det jo bare op på hesten igen. Træning, træning, træning.

Og nu er hun der 90% af tiden. Hjemme hos sig selv. Hjemme hvor hun kan mærke hvad der er rigtigt for hende, og hvad der er forkert. Hvad hun har lyst til, og hvad hun ikke har lyst til. Vel at mærke på den fede måde, hvor hun ikke gør andre ondt!

En gang imellem kigger det gamle spøgelse frem og spøger lidt. Men så har hun fået så mange værktøjer til at vende hjem til sig selv igen, og nyde alt det der venter hende der! Og dem bruger hun flittigt, for hun er så træt af at være i ubalance og føle sig tom og uduelig.

Er det ikke fantastisk?

Jo mere du vender hjem til dig selv, kigger på indretningen i dit indre, og bare nyder at være hjemme – jo mere balance og nydelse kommer der i dit liv. Så enkelt er det!

Et nemt og hurtigt redskab til dette, og derfor det første du kan gøre på din rejse er, at holde en ½ times pause hver dag. Sid på en sten i haven, din yndlingsstol i stuen foran vinduet, eller bare i sofaen med stængerne op. Stil nu dig selv dette spørgsmål:
Hvordan har jeg det idag?

Denne øvelse vil få dig ned i maven, for du er nødt til at mærke efter for at svare. Og især fordi du har ½ time til det. Så er det ikke lige til at slippe for at mærke og bare komme videre. Men du skal selvfølgelig prioriterer det, og blive ved selvom det føles svært. Og jo mere du træner jo nemmere har du ved det.

Du kan få mange flere historier, værktøjer og viden, ved at deltage i workshoppen d. 20. april 2013. 
Se mere om workshoppen her

På med træningstøjet og igang!!

PS: Undskyld at der ikke er billeder i dette indlæg, men systemet fejler, men har en tekniker på sagen 😉

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *