Pas på de farlige badebolde!!

Ja det lyder som noget Netto kunne have skrevet, hvor de trækker leveringen tilbage pga. fejl. Men det er slet ikke det denne blog handler om. Det er noget meget mere interessant og lærerigt!

Jeg har i længere tid fået forskellige udslæt samt forhøjet blodtryk. Og tro mig, jeg har gjort alt muligt for at finde muligheder for at få det til at forsvinde. Prøvet med salve, akupunktur, piller, motion, kosten, body-sds og meget andet. Og faktisk helt uden nogen større effekt!

Jeg har været desperat over at det skulle være sådan. For det var jo ikke noget jeg havde kontrol over, og hvad var årsagen til det? Jeg har læst og undersøgt, så jeg var ved at blive vanvittig – kender du det  😉

Lige indtil den dag, hvor badebolden dukkede op. Den badebold jeg har holdt rigtig længe under vandet, fordi jeg ikke har været parat til at kigge på den. Den badebold, jeg udemærket godt har vist, var der, men som jeg ikke ønskede at kigge på. Den dag da badebolden dukkede op af vandet, og var umulig at presse ned i vandet igen, var jeg nødt til at kigge på den, og se hvad den ville mig.

Denne badebold ville have at jeg så i øjnene, at jeg er til fest og farver. At jeg elsker musik, og at jeg elsker at være social og ses med mange mennesker. Uha uha det havde jeg ikke lige lyst til at kigge på. For jeg levede jo et liv, hvor der af forskellige årsager ikke var plads til det. Men badebolden var umulig at få under vand igen, og jeg kunne mærke at den havde ret!

I de efterfølgende dage og uger poppede flere og flere badebolde op med andre sider af mig selv, som jeg havde underkendt. Som jeg havde gemt væk, fordi der ikke var plads til dem. Men heller ikke de, var til at proppe under vand igen.

Så jeg er endt her, hvor jeg erkender at jeg har behov for at være så hel som muligt. Jeg erkender at jeg skal skifte retning på mit livs landevej for at blive rask og hel.

At skulle beslutte det, fordi det føles fuldstændig rigtigt er jo dejligt. Men nogle af de konsekvenser det kan have for andre, er knap så dejligt!

Men jeg har det sådan, at så snart jeg lever mit liv som jeg ønsker det, lige præcis sådan som jeg er, ja så bliver det helt automatisk også bedre for os alle.

Og ved du hvad?
Efter jeg har taget den beslutning, og efter jeg har set og mærket konsekvenserne, så kan jeg mærke en energi, et overskud, og en lyst til livet, som jeg helt havde glemt!!

Er det ikke fantastisk!! For mig et stort tegn om at være på rette vej!!

Og hvordan så med det forhøjede blodtryk og eksemen?
Jeg er helt sikker på at det også er i bedring. For jeg kan mærke at jeg tager mig helt anderledes af mig selv nu, og accepterer mig selv meget mere nu.

Og hvad med mit selvværd?
Mit selvværd er blevet meget større. For jeg tager nu mig selv meget mere seriøst.

Hvad har det med stress at gøre?
Kroppen bliver stresset og presset af at kæmpe for at holde de badebolde ned. Min krop har i lang tid forsøgt at sende mig signaler om at jeg var på forkert vej. At der var noget jeg skulle lære, omend jeg arbejder med stress til hverdag, og arbejder rigtig meget med det!

Kommer der stadig badebolde op?
Ja det gør der faktisk! Jeg mærker næsten hver dag nye ting komme til syne. Det er super spændende, for nu tør jeg godt kigge på dem og gøre noget ved dem. Dermed ikke sagt at alle badebolde kommer op nu. Jeg er sikker på at der kommer mange op resten af mit liv. Men nu har jeg da fået en stor erfaring for at turde kigge på dem, og drage konsekvenserne der skal til, for at der også er plads til den del af mig i mit liv.

Det vigtigste jeg har lært af denne proces, er at kroppen ikke giver op! Den bliver ved og ved med at få dig til at passe på dig selv, og gøre det der er rigtigt for dig!!

Det tager til tider bare lidt tid før vi fatter vinket med vognstangen 😆

Mit livsmål er at blive så hel som muligt, og hjælpe andre til at blive så hele som muligt – og derfor beskæftiger jeg mig med stress. For vi er så mange med vandet fuldt af badebolde, og vi har alle til tider brug for hjælp til at turde at tage dem op af vandet og kigge på dem!

Tak fordi du læste med.

De bedste hilsner

Lotte Klink

PS: Husk at skrive dig på, så du modtager mine nyhedsbreve. De vil indeholde tips og tricks og værktøjer til at forstå stressen og lære at håndterer den. Og i næste nyhedsbrev er der en fantastisk gave til alle.

PPS: På facebook skriver jeg næsten dagligt gode råd, ideer, inspiration mm på min side – Stress-ekspert Lotte Klink. Kig endelig med hvis du har lyst!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *