Handler du i blinde?

Hvad skal du være når du bliver “stor”?

Rigtig mange af de klienter jeg har, der er gået ned med stress, fortæller igen og igen, at det job de har, ikke lige er det job de elsker eller ønsker.

Men alt for ofte så “Gør” vi noget for at “Få” noget og dermed bliver vi “en person”.

Eksempel: En kvinde har et job som bogholder, fordi så “gør” hun da noget. Hun får en meget god løn for det job hun har, og tjener dermed også, så hun kan få den bil, den bolig, de rejser hun vil have. Hun “er” så hende bogholderen. Udfordringen er den dag hun mister sit arbejde, eller går ned med stress. For den dag “er” hun så ikke noget! Og hvem har mon lyst til “ikke at være nogen”?

Hvis du kigger på billedet her, så har alt for mange mennesker angrebet modellen nedefra. Med at gøre noget, for så får man noget, og så er man noget. Men hvad med den dag du ikke kan gøre noget?

De klienter der kommer til mig, arbejder med at finde ud af hvem de er. Altså at være! Og før de har fundet ud af det, skal de ikke begynde at handle på det. Og det er ikke en nem opgave altid. For hvem er du?

Det fantastiske er, at så snart du har fundet ud af hvem du er, ja så vil du også komme i kontakt med det du bare ikke kan lade være med at lave (og gerne vil gøre det gratis). Og så er det jo at turen rundt i modellen, kommer til at løbe af sig selv.

For så snart du ved hvem du er, ved du også hvad du skal arbejde med, og så vil du helt automatisk få de ting du drømmer om. Ikke at det kommer let, men det kommer hvis du arbejder målrettet og ønsker det af hele dit hjerte.

Nu spørger jeg dig:

Hvem er du?

Kan du svare tydeligt?
Ellers ligger der en lille opgave foran dig – og en masse gaver!


For når først du har fundet ud af det, vil resten komme af sig selv, og det vil være sjovt at være dig!

Og nu spørger du så måske mig “Men Lotte, hvis jeg ikke ved det, hvordan kan jeg så finde ud af det”?Mit svar til dig er:

Begynd at mærke efter, og udforsk dig selv:
[list type=”square”]

  • Hvad kan du lide at spise?
  • Hvem kan du lide at være sammen med?
  • Hvilke emner brænder du for?
  • Hvad er det sjoveste du ved?
  • Hvad er det værste folk kan gøre ved dig?
  • Hvad er du rigtig god til?
  • Hvad er de tre vigtigste værdier for dig?
  • Hvad har din fortid givet dig af “gaver”

[/list]
Begynd at besvar disse spørgsmål så grundigt som muligt, og du er på vej mod “dit sande jeg” og den sjove og fantastiske fremtid!

Rigtig god fornøjelse

Lotte Klink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *