Det kan være så uendelig svært at være ærlig!

Bil

I går sad jeg i en bil sammen med 3 skønne mennesker. Mennesker jeg først lærte at kende i går, da vi skulle samme sted hen. Samtalen gik let og hyggeligt og med et fantastisk nærvær. Det var en skøn kombination af mennesker, i forhold til det jeg nu arbejder med om balance og lytte til mavefornemmelsen. For der var 3 helt fantastiske eksempler fra det virkelige liv:

 

 

Kvinden der har været ansat i et job i 3 år. Egentligt var hun ikke særlig glad for jobbet, Men da hun håbede på at blive gravid blev hun i jobbet længere tid end hun egentligt ønskede. For det var et møg-job for hende. Og da hun nu ikke blev gravid, blev hun til gengæld fyret fra sit job på grund af krisen. Hun har nu været ledig i 1 år, og er nu 10 uger henne i sin graviditet. Hun havde lært af sit sidste job, og sagde: Aldrig mere skal jeg sidde i så dårligt et job, der gør mig så meget dårligt – så hellere være arbejdsløs.
Ikke fordi hun overhovedet nød at være ledig, fordi hun blev sendt ud i diverse samtaler og undervisning hvor sagsbehandlere og undervisere tit var under al kritik og med total mangel på empati og medmenneskelighed.
Men hun var vigtigere end de penge hun tjente, så hun ville ikke byde sig selv et dårligt job mere. Fantastisk indsigt for hende!

FitnessSå var der manden som i lang tid havde siddet i det samme job meget længe. Ikke fordi han elskede jobbet, men fordi det var trygt og godt. Han havde selv rigtig svært ved at tage beslutningen om at stoppe, så den dag hvor krisen rammer virksomheden, kommer chefen nedtrykt med en fyreseddel til ham. Han overrasker chefen ved at sige tak og smile “Det var lige det jeg havde brug for”. Han sidder nu i et job hvor hans kvaliteter og kompetancer bliver brugt. MEN han vil faktisk helst lave noget andet. Han er fitness- instruktør og elsker det. Men har svært ved at få det hele til at hænge sammen. Fuldtidsarbejde, fitness–instruktør om aftenen og skal snart være far! Så han var kommet frem til at han måtte droppe fitness, og bare være fuldtidsfar og medarbejder.
NEJ NEJ NEJ – det går galt. Vi talte lidt om det og jeg fik lov til at komme med mine indspark.
Hvis han slipper det han brænder for, brænder han sandsynligvis sammen på et tidspunkt! Vi er nødt til at holde fast i det vi elsker! Og så må vi prøve at lægge puslespillet sådan at det kan hænge sammen for os – ikke for alle andre! For det var jo det der i bund og grund var problemet. Hvad tænker andre, hvis vi gør sådan? Måske kunne det være at han kunne gå på deltid på arbejdet, og undervise i fitness på deltid, så kunne det jo være at det han allerhelst ville bruge sit liv på – nemlig fitness – ville blive mere og mere virkelighed. Det handler om at være kreativ og tænke anderledes – og ikke bare kopierer andres måder at leve livet på!

dyrOg så var der kvinden som var dyrepasser og som ved siden af var frivillig vagt til alverdens koncerter, festivaler mm. Hun lavede kun det hun elskede. Hun havde altid ønsket sig at blive dyrepasser og hendes forældre havde støttet hende i det. Og i forhold til at der årligt bliver uddannet 200 dyrepassere og der bliver 2 jobs udbudt hvert år (i gennemsnit) ja så var hendes chancer for at nå hendes drøm lille. Men hun vidste at hvis hun gav alt og gjorde sit bedste, så skulle det nok lykkes. Så hun har knoklet for sin drøm, og har nået den. Og hun strålede og var totalt i balance. Fantastisk!

3 forskellige skønne mennesker, med 3 forskellige historier.
Summen af det hele er at det er vigtigt at mærke efter, hvad der er det vigtigste for dig.

  • Hvad drømmer du om?
  • Hvad siger maven?
  • Hvad er godt og hvad er skidt i dit liv lige nu?
  • Hvad skal du ændre, for at det bliver helt godt?
  • Hvis du ikke skulle tænke på hvad andre folk tænker om dine beslutninger, hvordan ville du så leve dit liv?

Vi bliver syge af at leve efter hvad vi tror andre folk forventer af os.
Vi bliver raske og lykkelige af at leve efter hvad vi mærker i maven, er de rigtige valg for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *