“Kun for piger”

Det kan være så forbandet svært og forvirrende at være teenager idag.

Der er så mange krav. Der er så mange tilbud. Der er så mange måder man skal være rigtig på, at det kan være svært at følge med. Følelserne kører rundt med en, samtidig med at opgaver skal afleveres, opvaskemaskinen skal tømmes, og bumserne måske vælter frem i ansigtet.

Pige teenager“Kun For Piger” er et fællesskab af 6 piger, der har det lige som dig. Vi skaber i fællesskab et hyggeligt forum, hvor det er muligt at tale om det man tænker, er bange for, synes man er dårlig til, og alt det man har lyst til.

“Kun For Piger” er et tilbud til dig der er mellem 15 og 17 år og som:

– føler dig forkert.

– føler dig alene – selv når du er sammen med vennerne.

– kommer til at isolere dig, fordi det er nemmere og mere rart for dig

– har svært ved at passe ind

 

Det du får ud af at være med i disse aftener er et fantastisk fællesskab med andre piger på din alder, der kender udfordringerne fra sig selv.

Der vil blive skabt et online-forum hvor det er muligt at dele udfordringer imellem vi ses, og hvor det er muligt at skabe debat eller skrive om det der kan være svært at sige højt.

Du vil blive meget klogere på dig selv og blive meget bedre til at passe på dig selv og finde din vej og roen i dig selv.

Du vil få et fristed hvor alt er tilladt. Hvor der vil være masser af plads til grin, gråd, vrede, og frustrationer.

Udover at I er en lille tæt gruppe piger der vil hjælpe og støtte hinanden – vil jeg som fællesskabets mentor også bistå med egne historier og erfaringer, værktøjer og viden.

Der vil være en hotline forbundet til gruppen, så hvis du en dag i løbet af forløbet har det rigtig svært og er ked af det – så SMSér du til mig – og jeg vil lytte og bringe dig i balance igen.

The, frugt og ren hygge vil være på bordet hver aftenen.

Praktisk info:

“Kun For Piger” i alderen 15-17år starter torsdag d. 16. april 2015 fra 19-21,30, og vil fortsætte over ialt 3 gange. ( 16. april, 29. april og 12. maj – alle fra 19-21.30.

“Kun For Piger” mødes i min stue på Parcelvej 145, 1. sal, 2830 Virum hver gang.

“Kun For Piger” koster 1875kr incl. moms.

Der kan max. deltage 6 piger.

Tilmelding via mail: lotte@lotteklink.dk

Facebooklinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *