Stress, søvn og udvikling!

Sov godt
– et online-forløb for dig der ønsker at få den gode nattesøvn tilbage

  • Har du svært ved at sove om natten?
  • Svært ved at falde i søvn?
  • Vågner du ved 3-4 tiden og kan du ikke falde i søvn igen?
  • Frygter du at du ikke kan sove, så du er træt igen i morgen?
  • Har det været sådan længe, og har du prøvet alt?

Så kan det være at du skal deltage i dette forløb? 

Jeg elsker tallet 853, for det har lært mig at sove igennem. Jeg er pensionist og har affundet mig med at sove dårligt altid. Men nu er det slut. Jeg havde helt glemt hvor skønt det er at sove dejligt. Tak Lotte.  (Kurt Mikkelsen, Tidligere uddannelseschef på Grundfos)

Næsten 50% af Danmarks befolkning har udfordringer med nattesøvnen, så du er ikke alene. Det er rigtig usundt for krop og sind når du ikke får sovet om natten, og derfor får du nu muligheden for at gøre noget ved det.

Har du brug for “at blive fulgt til dørs” eller “at blive holdt i hånden” for at komme i mål, så er dette forløb lige noget for dig. 

  • Forløbet løber over 5 gange, hvor vi mødes online, og hvor du hver gang får mere indsigt i dine egne mønstre, og nye redskaber til at få sovet igennem hver nat.
  • Alle 5 gange vil online-forløbet blive optaget, og du vil få fri adgang til dem de næste 6 måneder. Så er der noget du gerne vil se igen, eller noget du har glemt? Så har kan du se dem igen og igen.
  • Vi bliver en lille gruppe på max. 8 deltagere. Du vil personligt blive guidet, samtidig med at du vil lære af de andre på holdet.
  • Der bliver oprettet en lukket Facebook-gruppe, hvor gruppen deler deres udfordringer, sejre og spørgsmål.
  • Alle deltagere har hotline, så de kan få akut hjælp.

Forløbet starter d. 10. marts 2021 kl 20.00. Det varer ca. en time pr. gang og hver gang kl 20.00. Datoer du skal sætte af i din kalender 10/3, 17/3, 24/3, 7/4, samt 21/4 2021.

At få den rigtig gode nattesøvn tilbage, vil betyde at du går et forår og en sommer – ja fremtiden i møde med mere overskud, mere glæde, og en større følelse af frihed.

Alt dette for kun 4.750kr incl. moms.

Hun har ret. Det handler om at være stædig. Det blev jeg, og nu sover jeg så dejligt. Også selvom min mand snorker 🙂 (Maria 42år)

Mere info eller tilmelding – ring til mig på +45 41 14 64 14 eller lotte@lotteklink.dk

“Alt for mange finder sig i at have det som de har det!”

Som anerkendt foredragsholder indenfor stress og forandringer, stress-ekspert og ex-stresset, er jeg – Lotte Klink – en af de få originale stress-eksperter i Danmark.

Igennem de sidste 12 år har jeg coachet hundredvis af medarbejdere ud af den onde stressspiral, ligesom jeg har været en efterspurgt ressource indenfor stressforebyggelse.

Igennem min karriere inden for stress, søvn og personlig udvikling, har jeg erfaret, at alt for mange af os finder os i at have det som vi har det, uden at vide, at det rent faktisk kan blive meget bedre!

Jeg kan kontaktes på lotte@lotteklink.dk eller +45 41146414

Facebooklinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *