Invent

Om Lotte Klink


“Det handler om at turde at være sig selv, og finde alle de værdier man indeholder og bruge dem til, at få det liv vi fortjener.”

Som anerkendt foredragsholder indenfor stress og forandringer, stressekspert og ex-stresset, er Lotte Klink en af de få originale stresseksperter i Danmark.

Igennem de sidste 6 år har hun coachet hundredvis af medarbejdere ud af den onde stressspiral, ligesom hun har været en efterspurgt ressource indenfor stressforebyggelse.

Lotte er 47 år og mor til Karla og Oscar. Hun gik selv ned med stress i 2007 i sit job som økonomimedarbejder i en større dansk virksomhed.

Siden Lotte kom ud på den anden side som et styrket og mere indsigtsfuldt menneske, har hun brugt al sin energi på – både at hjælpe folk i balance igen efter et møde med stressen – men lige så meget, at afdække de mønstre der skaber den. Hun er også meget optaget af at redegøre for de strategier succesfulde ledere benytter, så hun kan hjælpe med at udbrede dem til andre.

Lotte Klink er kendt for at finde og udnytte ukendte ressourcer i ledere og medarbejdere. Hun arbejder målrettet med at se helheden, frem for bare den enkelte udfordring. Hun er anerkendt for sin ærlige og humoristiske måde at flytte mennesker til et nyt og mere motiverende niveau i deres liv.

Hun er certificeret Stresscoach fra den anerkendte virksomhed Forebyg Stress, og har også en coach certificering som Kaos-Coach. Hendes erhvervserfaring kan du læse mere om via linkedIn.

Tilmeld Nyhedsbrev

Se også:

Scroll to top