Foredraget “Sådan hjælper du en stresset”

Er du ægtefælle, kæreste, forældre, ven eller kollega til en stresset, så er det vigtigt at du støtter den stressede på en helt speciel måde. De fleste af os går i krig med den opgave, uden egentligt at være helt klar over hvad der er okay og virker, og hvad der overhovedet ikke virker og i værste fald, gør det hele værre.

forhindringerDet bliver 2 intense timer hvor du får en masse viden om hvordan det er at være stresset, og hvordan du bedst muligt kan støtte og aflaste den stressede.

Hvordan kan du undgå de værste fejl, og samtidig passe rigtig godt på dig selv!

De 2 timer mellem 19-21 er spækket med viden, inspiration og fantastiske redskaber og koster kun 199kr incl. moms.

Foredraget bliver afholdt i Kgs. Lyngby.

Du kan se datoer for foredraget i kalenderen

Hvis du vil deltage i denne meget udbytterige aften, så skriv lige til mig på lotte@lotteklink.dk, så jeg kan reserverer din plads.

PS: Der er kun plads til 20 deltagere, så alle kan få det maximale ud af det! Så måske skal du allerede nu checke kalenderen og skynde dig at reserverer din plads.

“Det hele var super! Meget informativt. Det er noget man vil huske” Beth.

“Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage. Der er nok mange som mangler redskaber som pårørende. Det tales der sjældent om” Stine

“Jeg fik allermest ud af at jeg skal tage ansvaret og plante frø” Claus Bodilsen

“Uanset om man har været stresset eller kender en som er stresset, vil man få enormt meget ud af kurset – lært at se tingene fra andre sider” Helen 

Facebooklinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *